Tuesday, December 29, 2009

What have we learned from 2009 top movies?

23 comments

randomly picked the lessons that i've learned from this year's movies.



The Hangover                                                                                                                       

1. If you have to feed a tiger in the bathroom, go inside and close the door, instead of just entering, throwing him the steak and run closing the door after you.

2. You can easily get away with auto theft (plus shooting, etc) just by appealing to the officer's ego.

3. After being left out on the roof of a hotel and suffering major sunburn, go ahead and put the top down of your car for your long drive home in the direct sun.






District 91. Aliens have finally stop crashing/landing in the USA.

2. A spaceship that has run out of power can still levitate itself, despite a lack of power

3. Cat food is like crack to aliens


20121. When collecting animals for the ark, do not collect cows, sheep or pigs (animals that provide humans with food and clothing) rather save the giraffe and the rhino, and then return them to Africa, a part of the world that wasn't flooded anyways!

2. If you want to survive in 2012, take a few flight lessons.

3. Russians would rather speak in mangled English rather than their native Russian while talking amongst themselves.


G.I. Joe: The Rise of Cobra1. If you spend 100 million ringgits on a movie about toys from the 80s people will go see it.

2. The U.S. military has an elite underground group of highly trained ninjas to do battle with other highly trained underground secret ninjas.

3. French police will only intervene after half the city, countless citizens, and their most marketable tourist destination has been destroyed.


Zombieland1. Bill Murray always has Ghostbusters ready to go in his home theater.

2. Zombies can't tell if you're a human as long as you look like a zombie.

3. Thank God for rednecks(other name for useless whiteman).


The Twilight Saga: New Moon1. Werewolves, by definition, must have six pack abs and take every possible opportunity to show them off, even if it means standing in the rain topless waiting for someone to randomly stop by

2. So if a vampire sparkles in the sunlight, it brings a whole new meaning to the lyric "I wanna take a ride on your disco stick."

3. When a misunderstanding over the phone occurs, don't press "dial back" but run to the last known location of the caller.



Avatar1. Giant dinosaur flying creatures understand English.

2. Navi hair is not really hair

3. Aliens in space stole Native American and African costumes


Sex Drive

1. A Good man are always never used to be a best friend for a girl.

2.Dont underestimate the rural-area buddies, they even could built you a spaceship!!

3.Drink as much as possible before a loooong drive



p/s: always wanted to write a blog seriously...

Read More

Friday, December 25, 2009

Al-Fatihah

8 comments




 Semua muslim tahu yang Ibu Kepada Al-Quran ini syarat wajib solat baik yang sunat mahupun yang wajib.Tapi tak tahulah , mungkin ramai yang tak berape nk tahu maksud sebenar Ummul Kitab ,ini jauh lagi nak tahu tafsir dia.Bagi korang yang tak pernah belajar bahasa arab komunikasi pon ;rasanya perlulah ambil tahu sekurang-kurangnya  terjemahan bagi keseluruhan surah ni dan hafal.

Sebabnya; kandungan utama Al-Fatihah adalah DOA

  Setiap kita solat sebanyak 17 rakaat dan stiap rakaat kita baca sekali Al-Fatihah.Katakanlah kalau korang (lelaki) yang sebaya ngan aku (23 tahun); dan mula belajar2 solat ni dari umur 8 tahun.  Ini bermakna sekurang-kurang korang sudah membaca surah Al-Fatihah ni sebanyak ;

(23-8) x 17rakaat x 365hari = 93 075

93075 kali surah Al-Fatihah yang dibaca sepanjang umur!!.Ini angka yang paling minima.Tak termasuk lagi yang korang bace mase  wirid atau nak buka majlis2.Pon begitu bolehla diandaikan rakaat dalam solat2 sunat = solat2 wajib yang sukasuki tinggal mase blum baligh dulu.

93075 kali doa. Kalau korang konsisten cakap "Mak nak  sengget" kat mak korang sejak umur 8 tahun tadi boleh sgt beli Caldina (cukai import+kos kontena) kot.;  cash lgik..

Perlu diingat Rahim Allah 70kali ganda lebih daripada mak kita. Jadi bayangkanlah alangkah bagusnya kalo kite tahu yang kita baca hari-hari ni merupakan doa dan kita tahu apa yang kita doakan.

Insya Allah..  .



Surah 1 Al-Fatihah ( 7 ayat ) الفاتحة                                                                          


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. 

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
 Segala puji bagi Allah, Tuhan semesta alam.

الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ
 Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. 

مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
 Yang menguasai di Hari Pembalasan 

إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
 Hanya Engkaulah yang kami sembah, dan hanya kepada Engkaulah kami meminta 
pertolongan. 

اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
 Tunjukilah kami jalan yang lurus, 

صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
(yaitu) Jalan orang-orang yang telah Engkau beri ni'mat kepada mereka; bukan (jalan) mereka yang dimurkai dan bukan (pula jalan) mereka yang sesat.                                                                  




Sadaqallah al-azim..






p/s:lagi senang wat amal daripada nk tinggalkan dosa..



     

Read More

Thursday, December 24, 2009

That's what we called a Resume

7 comments

Job seeking  season had started again. By the time more and more peoples keep wearing their suit tide,going no way and skip the class,eventho  knowing their chances are less than zero..they keep pretending the race are still open for them.That's what i like about Japs, optimistic and masochistic ...
By the way, i'd found the best way ever how to write resume in this critical time.If you are right-hand-person, write with your left hand ,either use right hand if you are left-hand-man, otherwise, you could use your foot, your mouth,your nose , or what ever as long your resume will be like this..

 



 Seriously i wont playing monkey here, the very honor guy is this person..





Boy?? Just A Boy?? what the %!^%@??

Yeah , Just an ordinary boy, with extra-ordinary spirit and courage.

This six-year-old boy who always wanted to become the director of York's National Railway Museum landed himself a job - as the director of fun. The ambitious youngster got a plum role at the National Railway Museum after applying to replace retiring boss Andrew Scott. Sam Pointon sent a handwritten letter headed "Application for director" asking for an interview at the centre, in York. The letter listed his credentials for the role, including his expertise on his train set. "I am only six but I think I can do this job," wrote Sam. "I have an electrics (sic) train track. I am good on my train track. I can control two trains at once." Staff was so impressed they appointed Sam an honorary "Director of Fun" and his job will be to bosses how he thinks they can ensure the museum is the most fun place for kids to spend a day out.

Ok, maybe this isn't the best job in the world for an adult, but it certainly rocks the world of a 6 year old..


(link)




p/s: avatar jum!

Read More

Wednesday, December 23, 2009

po-chuu-jang

12 comments

Cuti2 fuyu(winter) pada sape2 yng tk mmpu nk gi men snobod ke, ski ke , yang tk dan nk join trip yang gakkou wat ke , ape kate kate orng gi melancong ke korea..makanan kt sane mmg tk menghampakan la wa cakap sama lu..



Bi-bim-bap (nasi + sayur2)


 
Hae-mul-tang  ( seafood masak dgn kuah pedas)



Cham-chi  Chi-gae (tuna masak asam pedas)




Al-bab (Nasi + sayur + telur ikan)



Sey-woo  Po-kem-bab  (nasi goreng udang)



Go-de-ngo  Gu-ii  (Ikan godengo bakar)
Tp kekadang dia goreng je…




Sam-chi Gu-ii (Ikan samchi bakar)
Tp kekadang dia goreng je…



Go-de-ngo  Cho-rim (Ikan godengo masak pedas)






 (..lagi)



Sikit-sikit 

Kawal belanja
Baek barang  ,souvenir, makan smpai la public transport , kalo nk dibandingkan ngan Jepun, sumernye murah2 belake!..Tambah2 plak mase tuka duit nnti , korg akan perasan macm orng kaya(kejap) ,sbb selain currency-rate Jepun ni skit besa, note yg korg dpt setebal  buku cek..Nilai note paling besar pon,10000won(+-750yen), So, kalu tuka 1man korg dapat 13keping , kalo akak kaunter nk wat dajal, die akan kasik 5000won, dah jadi 26 kepinglak..Cmnelak yang nk tuka smpai 3man...jenuhla berkoyan-koyan dalm poket tuh.....(?)


tak cukup duet?..Sini pon boley...


Tahan teksi trus masuk
Teksi sane mmg agak lahabau skit..kite tahan, die berenti,..kire sampai  3saat , pastu die trus blah, tkde mknenye die nk tanye" yes sir , where you want to go sir.." atau paling kurng2 pon sengih2 siput kt korng..tkdeee...Jadi, buka pintu, trus masuk..pastu dlm tu baru  kautim laen..kalo bernasib baek ,korg dpt driver yng bole ckp english, tak pasal2 le jd peramah ngan korg.

Cakap je Jepun
tourist yang dtg ke sane kebanyaknnye orng jepun,maka byk gak la kedai2 yng bole ckp jepun , berbanding ckp English.Sape2 yng takde konfiden nk ckp english,jgn riso, sbb kalo derg taktau ckp jepun gak, kemungkinan besar english derg lagi dahsyat dari korng (haha), practice make it perfect ..


Org korea ni mmg kasar, ckp main lepas je, kalo kt Malaysia, mcm org Melake la lebih kurg...yng penting derg tk hipokrit, dan baik hati beb!  Btw,jangan tinggi sgt expection korg kt korean nih,.. persediaan mental tu penting.

p/s:sekadar cebisan dari pengalaman peribadi, sebarang kritik atau komen, sgt dialu-alukan_ciou

courtesy from :naam and yrz_by

Read More

Saturday, December 12, 2009

Random Favorite ..

7 comments

randomly picked from my favorite gallery(flickr) ....




oui,oui..





p/s:tinkerchel, tinkerchel ..tinker all the way..

Read More

Sunday, December 6, 2009

Karya Si Penghuni Gua

10 comments

Tak taula gua mane yang die  tinggal, tapi sebagai seorng rookies , kirenye hasil2 tangan beliau quite impressive la gak..


 
 
 
 







Yang ni pulak, real-sketch 

















..dan banyak lagi di sini, pada sesape yang ade devianId, jangan lupa add beliau
_ciao

Read More

Tuesday, December 1, 2009

the power of dream

8 comments

..actually, the famous Honda's corporate slogan..this year , not so cool as predicted.No Mitsubishi, no Subaru and no Mazda participated there. Maybe the theme, Eco-car-technology, is not too friendly to these car-maker i thought.However, the one that caught my attention ,was ...


the portable segway:   U3-X
This cute thing is well developed from the innovation of previous ASIMO. As said, the balance system is taken from ASIMO technology, then improvised the dwelling system, which they double-twinning roller on the bottom, made this can be moved two different direction without turning your back on left or right.cool isn't?  
Let see how this thing works




So, the debut it at the expo; the combination of other eco-tech-vehicle,made the future like their own world.Njoice~
Photobucket







others wheelers..



Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
the next 20 years, this is not obvious anymore










and last but not least.

Photobucket
..this not took a part actually..


p/s: sorry, no hot chicks here..

Read More
Related Posts with Thumbnails