Thursday, March 18, 2010

Tak Perlu ke AF8 : Aizdean, artis Jepun dari MALAYSIA


Mungkin tiada siapa yang kenal Aizdean kat Malaysia, sebab beliau bukanlah lepasan AF7,OiAM, ataupun Bintang RTM. Tapi kat sini , nama beliau semakin mekar, lebih-lebih lagi bila lagu karangan beliau dipilih secara ekslusif oleh ,Atsushi EXILE, untuk sebuah majlis perkahwinan dan dinyanyikan semula oleh beliau, lantas merupakan debut pertama beliau dalam dunia seni suara kat Jepun.

Promo album beliau..

 

Lagu" MOU ICHIDO.." (sekali lagi...)






Beliau  selesa dengan muzik RnB, bagi aku suara dia memang superb beb!(iras2 suara Anuar Zain_).Dengan bahasa Jepun dia yang super mantap, beliau pasti boleh pergi jauh , sebab boleh bawa lagu English dengan baik.






Papepon, gambatte beb!!..jangan lupa keluarga , tanah air dan yang penting ,diri !!

addla die kat MySpace..kalo ade MySpace lagi la..Dari situ korang boleh dengar recording2 beliau,memang agak tak mengecewakan kalo dengar,Njoice~


p/s: pasni karok lagu die tiap2 minggu

7 comments:

rossoneri said...

wahhh gempak lah..
exile tu group y nyanyi cite tokyo dogs tu kan

masmuni said...

wow hebat!! dah la lagu EXILE best-best, nampak sangat die hebat kalau lagu die terpilih

Azrul Hisham said...

salam ziarah tuan umah :)

y0Ngu falcon said...

sebelom ni macam penah dgr name die tapi x penah nak explore... sekarang rase macam nak stalk die :D nak link blog ni bole? :D

ザ-sylver-shooter said...

@rossoneri:yup
@masmuni :i got your taste,hehehe
@Azrul Hisham: sile2 rumah tk penah kunci pon
@y0Ngu falcon: nk link? nak promote skali pon tk kesah.:P

L said...

xsemestinya masuk realiti tv boleh berjaya..gud entry

Ciao Annin-sama said...

Nak tanya...

Lagu Aizdean yang mana eh yang Atsushi-san pilih? Mou Ichido kah?

Related Posts with Thumbnails