Friday, October 15, 2010

Kuning Itu Emas

khas sempena Gifu Taikai2010









Apakah persamaan ketara antara Steven Gerrard ,Andres Iniesta ,Mesut Ozil,dan  Safiq Rahim?


Iya, mereka semua pakai nombor keramat , 8.
Jadi kalau anda nampak team kuning ni sedang beraksi di tengah padang , jangan mempertikaikan mengapa yang si 8 itu sedang berdiri kat tepi. Memang strategi kami, senjata rahsia kami simpan awai-awai.Dalam keadaan genting, baru kami bawak kuar.








p/s:Safiq Rahim tk kenal?Safiq Rahim tk kenal?Safiq Rahim tk kenal? midfield Selangor yang selalu score bola volley mcm Paul Scholes tu.

7 comments:

Jejaka C said...

Kali ni xde poster ke maskit ke??
Nnt aku tekel belakang no 8 tu klu aku jmpe..

ザ-sylver-shooter said...

maskot nanti2la, kene kasi menng dlu..

Dengar citer no.8 ni bole ole-ole,..nk tekel aim betul2 la kalau boleh..

maple said...

peminat mesut ozil gak..tp x suke dia masuk real madrid..main kat EPL lagi bagus..hehehe

team selangor,saya minat safee sali ;p

LORD ZARA 札拉 said...

eh, kamu pakai no.8 ke?

ku lagi suka no. 7~

hahaha~

8 tu dah macam bulan kelahiran sendiri~ Ogos~

apapun, semoga menang!

ザ-sylver-shooter said...

@maple: waaah, rare ni, gadis melayu layan bola, bawak tgok live kat mapley ni mmg tk segan ..hahaha

@zara: alah, baru igt nk wish besday cmane nnti, ..

maple said...

bley mr.sheri, sambil layan bola kat skrin besar,pekena roti pisang dgn teh tarik syokk tu..ahahaha

ザ-sylver-shooter said...

ok ok , set!




yeay , ada orang belanja hahaha..

Related Posts with Thumbnails