Monday, February 28, 2011

After a year, hopefully this video could make you tears (again)













play bawah ni lah.





Njoice~








14 comments:

iLiYamashita said...

amat suka!!!

Niz said...

org pun nangis
huhu

ok tipu
line mcm siput
xdptla tgk
huuuuu

after a year?
apa yg a year?
break kah

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

kreatif dan best,err...si Zada tue bawak kereta apa?Cermin dia frameless tapi itu bukan kereta sport tue rasanya.

LORD ZARA 札拉 said...

Aku tengok video ni dari dalam FB kamu lagi.

Nak cakap, jari kamu runcing.
Kih3~

syazrah said...

santek!!

kay-N said...

woooo..smart~ mane sheri???

/Dayah/nurul/dayak said...

nice video! betul ke nama vid ni tasha ngan ejat tu...mcm tacaye tetibe, nt vid sheri plak la tu

kamarukom said...

wohhh macho2...bdk nagoya kai~~ chaittt

ザ-sylver- S said...

@iLi:domo, taun depan joget lak,pair ngan rempik
@Niz: one year could be the longest period , before somebody could be forgotten , perhaps, i think
@Razi: mini
@Zara: jari orang seni, memang selalu begini , LOL
@Syazah: danke!
@kN: tu yang tgh main piano,.. tgn je sudah lee
@Dayah: ape yang tak caye nye, tuan blog ni pun name..
@kamal: haishh.... mane leh kalah

.sweet-ants. said...

smart lah!

MuNsYi SaMa said...

ko yg men piano ea? takde tunjuk muke kan?ak still xcam ko mane ;P

takky said...

akhirnya dpt gak tgk video nie...
jelez gile kat tasya sebab tgk cite pkal lcd je...
hahahha (x yah susah2 bli tv)...

zee ong said...

jari saya pun runcing jugak, tapi berseni kot lain lah kot. ngeee.
nice vid :) and the song too.
and which one r u? haha.jari jek?

Nur Amira said...

jepun kne tsunami/...awk ok x>??selamat n sehat x??take care tau...ape2 hal..klu bole on9..try update yg awk ok kt cne..

Related Posts with Thumbnails