Wednesday, November 24, 2010

Perkara yang kalau takde , takkan dipanggil Majlis Hari Raya

  rembat sini




   Oleh kerana sambutan raya aidilfitri pun delay dekat 2 bulan, maka entri pasal raya pun delay gak 2 hari.Harap maaf dan maklum.Ni antara open house wajib dan no. 2 terbesar kat Jepun selepas Duta Tokyo..kot.Just kat sini kajian ringkas pasal student life kat sini, yang mana perkara wajib yng wajib ada setiapkali majlis raya berlansung.


Satey
Anak tokey murtabak dah balek, maka tiadalah muratabak. Jaguh Mee Bandung da balik, maka tiadalah mee bandung. Pakar Air sirap bandung pun dah balik , maka air kotaklah sebagai ganti.Tapi ,tak kirala anak tokeyke, otaike, hapeke, sate ade tetap ade.Resepi bantai.Janji ade. Takde tak raya la.Setuju?


Ucapan Raya
..yang biasanya takde kaitan dengan hari raya. Almaklumlah, jarak dari malaysia kan jauh,maka ambil masa skit nak tau bila raya.So, sedikit sebanyak menganggu tumpuan nak sambut raya secara sirius.


 " Asslamualaikum, saya Hamdan, baru 4 tahun datang sini, taun depan sambung lagi. Kat sini saya buat persediaan nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap hobi saya memancing nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap merah warna kegemaran saya  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap   nguk ngap  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap  nguk ngap nguk ngap
 ngap nguk ngap . Sekian itu sajalah, selamat hari raya~


Diselang-selikan dengan bunyi efek angin dalam perut.




Zarina
Apahal pulak minah  ni bleyh list nih?.Okla, at least untuk 2 tahun mendatang ni , Zarina adalah sebagai indikator tetap yang menunjukkan majlis yang korang datang tu , majlis hari raya. Gadis ini dibawakan khas dari Toyama, khusus buat penyeri majlis dan penghabis puding. Ahaks sorila Beng, aku memang suka menjolok sarang tebuan.Btw,Toyama- Nagoya tu agak jauh,sama jauh macam Melaka nak gi Dungun , naik Sani Ekspress kul 12 tengah malam.


bukti nasi habis




Sesi Fotografi
Okeh, mula-mula tangkap  beramai-ramai, pastu ikut universiti, pastu ikut batch, kemudian ikut fakulti, disusuli dengan sekolah lama, and then ikut negeri, rumah, blok kediaman,warna baju, jenama kasut, sape yang pakai spek,.........last skali ikut warna kulit.




Vidiyo
 Macam tahun-tahun yang lepas, video dan raya bagaikan aur dengan tebing.Masing melengkapi antara satu sama lain.So, tahun ni, biro komunikasi , di bawah unit kesenian, kebudayaan dan perpaduan sekali lagi ditugaskan untuk , mengambil dan meng-endid video.Hasilnya macam kat bawah;



OPen House @ Nagoya from synthiO_ra on Vimeo.






Tahun depan kalau takde vidiyo, takkan diiktiraf majlis raya. Kamon la oii, kamera dah mahal dah.

Bagaimana pula dengan hari raya anda?,  adakah raya anda jug....ah nanti-nantilah sambung, dah lambat ni,


Sekian_saya melaporkan dari sini, ciao.











p/s:sehingga berjumpa lagi raya tahun depan.(Maaf,lagu tu ade explicit skit,pura-pura tak dengar yer)

47 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

ho ho ho...
pagi2 buka blog sudah nampak sate...
(terus capai kunci kereta, mahu ke bandar breakfast sate la camni =__=)

dan ya, (batuk2) permulaan video dalam beberapa saat pertama sangat cool~ ho ho ho~

=)

P/S : nak mee bandung ke nizam? exchange dengan sushi~ =p

ザ-sylver-shooter said...

kah kah 1st ten seconds tu penting....baru orang teruja-uja nak tengok next and next and next..huhu

sushi? boleh2, nak unagi ke salmon ke..pon boleh

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha.
betul-betul.

dan ya, dah lama tak tengok orang kunci basikal. seriously dah berzaman (basikal sendiri tak dikunci sebab lepas guna, bersihkan, terus sumbat dalam kereta)

=__="

unagi, salmon, semua2~
^.^
yeay!

jejaka C said...

zarina dpt dlu msk blog ko..aku dh tgu turn lame kot..haha

incik neng said...

ahh aku suke la bidio kau beberapa saat pertama
klasik^

semart semart

Mimie@misxoman said...

Semart Semart la Video ni.Hi budak2 Jepun.Tp macam sorang jek yg pakai songkok.yg lain mesti tertinggal songkok kt Msia.

takky said...

hontoni sugoi....
^O^
nagoya dekat belah utare @ selatan ye??
dh lupe lor...
dulu penah p jepun but kat okayama dgn tottori jor...
coz akak graduet (tottori) n stay kat umah family dye kt okayama....
jauh gile kan???
huhuhuhuh

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

arghhh..
makanan lagiii...
*drooling*
suke lah lagu ni!suke!:)
lagu pe ek ni?

ザ-sylver-shooter said...

@jejakaC: tk buleh!! aya ckp ko lagi hot, mane leh potong line..

@incekNeng:10 saat pertama yng bermutu, blakang2 macm haram, sejuk2 ni komp prob mnjang, semput barangkali..thanx dude ftw


@Mimie: bubuupp, ade dua orng sebnarnya..huhuhu..songkok sumer kemek2 dlm almari, nk pakai segan..

@Takky: okayama kampung!! series ..Tottori lagi la..huhu.. Nagoya tengah2, bndar tp tak baper hiruk pikuk sgtla, just nice:P

@Nao: lagu ape eh? laguuu... ok kite nyanyi same2

" OOOooooooo..Oh this has gotta be the GOOD LIFE
This has gotta be the GOOD LIFE
This could really be a GOOD LIFE, GODO LIFE...say oo.."



*mngidam unta sebnarnya....

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

HAHA...
weeee!
tenkiu!
tenkiu bg lagu tuuu:)
alamak,xboleh nyanyi la,sore sumbang..nnti tetibe msir trun salji xpasal2;p

*unte?kui3..gue pun xdpt mkn sih,gi mana mau bgi sama kamu deh..huhu

/Dayah//Nurul/ said...

hih kunci beskal smart intro..nice vid, satay nmpak sedap. meriah raya.

klakar ada makwe bj biru tepuk perut,mesti perut suda kenyang hati sgt gembira

y0Ngu falcon said...

"last skali ikut warna kulit" ni mmg diskriminasi... :))

Anonymous said...

Beyond any doubt blog with usable informations.

dymi said...

haha...tau la video ko gempak...edit pakai software ape??

ko pkai window7?

ザ-sylver-shooter said...

@syamim: movie maker sudeyh...nnti balik tt memane jom..

Faiz said...

cier raya ade lg..huhu

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

munira said...

pehh,raya lagi!

Usagi said...

Sate tu nampak sedap!
(menaip sambil makan rojak manjung)

nsdahlia said...

lagu tu tjuknye GOOD LIFE dr onerepublic.

ザ-sylver-shooter said...

@Faiz:domo2 ^@^

@Munira:raya kan sebulan, cmpur raya haji jadi dua bulan ..huhu

@Syafiqah: balik blanje mee rebus mastan ghani..tk kire!!

@nsdahlia: yups..tiap hari wajib dengar sekali lepas bangkit tido

Usagi said...

Kat sitiawan ni femes mee rebus pak bakar je. ngehehehe...
;p

ザ-sylver-shooter said...

setiawan, ikan bakar d'muara laa...lalala

Usagi said...

erk.. Gulp!
uhuk uhuk uhuk (tersedak)

oakleyses said...

oakley sunglasses, kate spade outlet, ugg boots, ugg boots, jordan shoes, michael kors outlet, longchamp outlet, tiffany and co, nike free, michael kors outlet, michael kors outlet, prada handbags, uggs on sale, nike air max, ray ban sunglasses, louboutin, louboutin outlet, michael kors outlet, ray ban sunglasses, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, michael kors, gucci outlet, burberry, ugg boots, cheap oakley sunglasses, louis vuitton, oakley sunglasses, nike air max, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tiffany jewelry, louis vuitton, michael kors outlet, replica watches, tory burch outlet, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, prada outlet, louis vuitton, longchamp, chanel handbags, louis vuitton outlet, nike outlet, louboutin shoes

oakleyses said...

air jordan pas cher, coach purses, true religion jeans, michael kors, vanessa bruno, true religion jeans, ray ban pas cher, ralph lauren uk, true religion jeans, true religion outlet, burberry, oakley pas cher, louboutin pas cher, longchamp pas cher, michael kors, north face, nike roshe, north face, michael kors, nike air max, air max, ray ban uk, hogan, sac longchamp, michael kors, new balance pas cher, nike air max, vans pas cher, tn pas cher, ralph lauren pas cher, hermes, hollister pas cher, sac guess, lacoste pas cher, nike air max, converse pas cher, coach factory outlet, nike roshe run, kate spade handbags, hollister, coach outlet, nike free, nike free run uk, nike blazer, mulberry, abercrombie and fitch, lululemon

oakleyses said...

baseball bats, jimmy choo shoes, ralph lauren, instyler, celine handbags, birkin bag, nike huarache, soccer shoes, giuseppe zanotti, iphone 6 plus cases, hollister, babyliss, longchamp, wedding dresses, p90x workout, iphone 6s plus cases, hollister, nike air max, nike trainers, bottega veneta, nike roshe, herve leger, lululemon, valentino shoes, oakley, iphone cases, ferragamo shoes, mac cosmetics, new balance, north face outlet, beats by dre, ipad cases, nfl jerseys, ghd, iphone 5s cases, iphone 6s cases, soccer jerseys, abercrombie and fitch, timberland boots, chi flat iron, north face outlet, asics running shoes, mont blanc, iphone 6 cases, mcm handbags, insanity workout, s5 cases, vans shoes, louboutin, reebok shoes

oakleyses said...

thomas sabo, ugg,uggs,uggs canada, juicy couture outlet, moncler, swarovski, canada goose uk, ugg boots uk, barbour, canada goose, moncler, hollister, sac louis vuitton pas cher, pandora jewelry, canada goose outlet, pandora charms, ugg,ugg australia,ugg italia, michael kors outlet online, louis vuitton, gucci, barbour jackets, converse, toms shoes, coach outlet, marc jacobs, juicy couture outlet, ray ban, moncler, michael kors handbags, doudoune canada goose, wedding dresses, moncler, ugg pas cher, canada goose, montre pas cher, nike air max, moncler outlet, louis vuitton, karen millen, hollister, links of london, replica watches, bottes ugg, michael kors outlet, canada goose, pandora jewelry, supra shoes, lancel, moncler

Gege Dai said...

20151201xiadoaige
ray ban outlet
tods shoes
mulberry uk
discount ugg boots
mlb jerseys
michael kors handbags
swarovski crystal
lululemon pants
louis vuitton handbags outlet
abercrombie and fitch
tods outlet
black friday 2015
coach outlet online
beats by dre
calvin klein outlet
rolex watches,rolex,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
coach outlet
celine outlet online
nike air max uk
tiffany and co
chanel handbags outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
links of london jewellery
ugg outlet
hollister canada
michael kors uk
true religion outlet
tory burch outlet online
michael kors online outlet
oakley canada
north face outlet
ralph lauren polo
chanel outlet store
nfl jersey wholesale
timberland shoes
rolex uk
babyliss flat iron

Lin Shijun said...

ugg boots
ferragamo outlet
babyliss pro
hollister shirts
ferragamo shoes sale
mulberry handbags
burberry outlet
ugg australia
true religion jeans
nike roshe,nike roshe run,nike roshe run uk,nike roshe run trainers,nike roshe uk,roshe run,rushe run men,roshe run women
nike outlet store
cheap ugg boots
true religion outlet uk
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
ugg sale
toms outlet
ray ban sunglasses
parajumpers coats
uggs outlet
mulberry outlet
beats headphones
fitflops uk
michael kors outlet uk
ugg outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses sale
swarovski outlet
replica watches
ralph lauren polo
ugg outlet
snow boots
tory burch outlet
mulberry handbags
michael kors uk
burberry outlet store
ray ban sunglasses
cheap jordans
discount ugg boots

نور القمر said...



الاول سيو افضل اشهار المواقع فى محركات البحث تعمل على تسويق المواقع وارشفتها باحدث وسائل السيو فهى تقوم بتهيئة المواقع لمحركات البحث لجلب الزوار والعملاء
ومن اقسام الاول سيو قسم الخدمات المنزليه مثل افضل شركة نظافة بالرياض
وافضل شركة تنظيف شرق الرياض بالاضافة الى افضل شركة مكافحة حشرات شرق الرياض وتغطى خدماتها شرق وشمال الرياض فالاول افضل شركة مكافحة حشرات شرق الرياض تستخدم اقوى المبيدات الحشرية
واسعارها في متناول الجميع ومن الهام التاكد دائما من خلو منزلك من تسربات المياه حتى لا تتعرض لمشاكل مثل انهيار وتصدع المبانى الاول افضل شركة كشف تسربات المياه بشرق الرياض تستخدم اجهزه الكترونية اكشف التسرب بالذبذبات وتغطى كافة مناطق الرياض فهى افضل شركة كشف تسربات المياه شرق الرياض
شركة تنظيف خزانات بالقطيف
افضل شركة تنظيف خزانات بالرياض

شركة تنظيف كنب بالرياض

الاول شركة تخزين عفش بالرياض
توفر افضل المستودعات لتخزين الاثاث والعفش التى تتوفر بها كل عوامل الامن للحفاظ على الاثاث وتقوم بتغليف الاثاث قبل تخزينه للمحافظة عليها فالاول افضل شركات تخزين العفش بالرياض ونوفر سيارات لنقل الاثاث من اى مكان داخل المملكة .

بالاضافة الى خدمة نقل عفش بالرياض فنحن نمتلك اكبر اسطول نقل بالرياض يوفر لك افضل خدمة نقل اثاث بالرياض
بالاضافة الى ان اسعارها في متناول الجميع فهى فالاول شركة نقل عفش بالرياض رخصية بالمقارنة مع باقي الشركات بالرغم من جودة عملها ودقة المواعيد فهى تقوم بتغليف العفش للحفاظ عليه اثناء النقل وتقوم باستخدام سيارات مغطاه مخصصة لنقل العفش للحفاظ عليه من اضرار الشمس والامطار والاتربة فالاول افضل شركة نقل اثاث بالرياض وتغطى كافة مدن المملكة


وتوفر الاول عدة شراء اثاث مستعمل بالرياض لتغطية كافة الاتصالات وللمتابعة مع العميل اثناء نقل الاثاث المستعمل

Mie Helal said...






I was excited to discover this website
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-moving-company-al-madina.html
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-moving-company-yanbu.html

khaled ali said...

لاشك ان شركه الحورس تعد افضل شركه خدمات منزليه التي منها (التنظيف/رش مبيدات/مكافحه حشرات/تسليك مجاري/كشف تسربات المياه/تنظيف خزانات..)وعديد من الخدمات التي تلزم البيت او الفله نحن بخدمتك عزيزي العميل.
افضل شركات نقل اثاث وعفش بالطائف
تنظيف بالطائف
شركات مكافحة حشرات
كشف تسربات المياه بالطائف
حيث شركتنا تتميز باداء الخدمه علي افضل وجهه حيث نعد افضل شركه رش مبيدات بالطائف
تنظيف خزانات بالطائف

khaled ali said...

حيث نحن نعتبر اهم وافضل الشركات بالعالم وبالاخص المملكه العربيه السعوديه حيث شركتنا تتميز بحسن اداء العماله الخدمه اذ كانت هذه الخدمه تنظيف, او رش مبيدات لمكافحه الحشرات او كشف تسربات المياه ,او تنظيف الخزان للحفاظ علي سلامتك انت وعائلتك
عند الدخول الي موقعنا فانك بعالم الامان فلا تقلق ايها العميل نحن نضمن لك خدمه عاليه علي اكمل وجهه
افضل شركات رش مبيدات بخميس مشيط
شركة تنظيف بخميس مشيط
شركة تنظيف خزانات بخميس ميشط
شركة كشف تسربات المياه بخميس مشيط
شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط
شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
شركة نقل اثاث وعفش بخميس مشيط
شركة تسليك مجارى بخميس مشيط
شركة رش مبيدات بالطائف

raybanoutlet001 said...

michael kors outlet
michael kors handbags
falcons jersey
toms shoes
nike air huarache
packers jerseys
tiffany and co
nike air force 1
nike free 5
under armour outlet

jeje said...

pandora charms
nike air max 90
michael kors handbags
nike roshe run
adidas nmd
air jordan
fitflops sale
kobe 11
nike mercurial
michael kors outlet

roba gad said...

http://www.prokr.net/2016/09/cleaning-companies-17.html
http://www.prokr.net/2016/09/cleaning-companies-29.html
http://www.prokr.net/2016/09/cleaning-companies-28.html
http://www.prokr.net/2016/09/cleaning-companies-27.html
http://www.prokr.net/2016/09/cleaning-companies-26.html
http://www.prokr.net/2016/09/cleaning-companies-25.html
http://www.prokr.net/2016/09/cleaning-companies-24.html

lamiss ibrahim said...

I definitely love this site.
https://prokrservices.blogspot.com.eg/
http://prokr.hatenablog.com/
https://hubpages.com/business/moving-furniture-services
http://baitsaied.com/

rehabgad1 said...


Good write-up. I definitely love this site. Keep it up
http://rehabgad.soup.io/
http://rehabgad22.doodlekit.com/blog
http://prokr123.spruz.com/blog.htm?a=
http://magic2web.com/

chenlili said...

canada goose jackets
michael kors outlet
coach factory online
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
adidas outlet store
bcbg
manolo blahnik shoes
cheap rolex watches
coach outlet
20181.26chenjinyan

شركة الصفرات said...

Pest Control Company Pesticide Insecticides Company is the best insect control company in Saudi Arabia
شركة الصفرات لمكافحة الحشرات بالرياض
We have the best kinds of pesticides that eliminate all types of insects crawling and flying imported pesticides not found only by our company

shimaa shaker said...

شركة عزل اسطح بالخبر
شركة عزل خزانات بالخبر
شركة عوازل بالخبر
شركة عزل فوم بالخبر
شركة عزل مائي بالخبر
شركة عزل حراري بالخبر

shimaa shaker said...

شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة تنظيف موكيت بالخبر

شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف بالخبر
شركة تنظيف فلل بالخبر
شركة تنظيف خزانات بالخبر
شركة تنظيف مجالس بالخبر
شركة تنظيف شقق بالخبر
شركة تنظيف سجاد بالخبر

shimaa shaker said...

شركة مكافحة حشرات بالخبر

شركة مكافحة الفئران بالخبر
شركة مكافحة النمل الابيض بالخبر
شركة رش مبيدات بالخبر
شركة مكافحة العته بالخبر
شركة مكافحة الصراصير بالخبر
شركة مكافحة البق بالخبر

shimaa shaker said...

شركة نقل اثاث بالخبر

شركة تخزين اثاث بالخبر
شركة شراء اثاث مستعمل بالقطيف
شركة شراء اثاث مستعمل في الخبر
شركة شراء اثاث مستعمل بالاحساء
شركة شراء اثاث مستعمل بالجبيل
شركة شراء اثاث مستعمل بالدمام
شركة شراء اثاث مستعمل بالرياض

shimaa shaker said...

شركة تنظيف بيارات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة جلي بلاط بالخبر
شركة شفط بيارات في الخبر


dong dong23 said...

nike air max
jordans
hermes outlet
hilfiger outlet
guess factory
nike air max 95
nike roshe run
nike air max
versace handbags
nike free
2018.4.9linying

هبة ابو الخير said...

أفضل شركة نقل أثاث بمكة اشراف مكة

إن عملية نقل العفش من مكان إلى مكان آخر تعتبر من المهام الصعبة والتي تحتاج إلى دقة عالية خلال عملية النقل حتى لا تعرض قطع الأثاث إلى الكسر أو الخدش خلال عملية النقل، لهذا فإنه لا يمكن لرب الأسرة القيام بهذه المهمة بمفردة بل أنه يحتاج إلى شركة يمكنها القيام بهذه المهمة بكل دقة، وهذا ما تقدمه لكم
شركة نقل أثاث بمكة
فتعتبر من أفضل الشركات التي يمكن الاعتماد عليها في القيام بهذه المهمة.


مما يميز شركة نقل أثاث بمكة عن غيرها:

تعتبر شركة
نقل أثاث بمكة
واحدة من أفضل وأكفأ الشركات التي يمكنها القيام بهذه المهمة بكفاءة عالية وذلك يعود إلى الخبرة الطويلة في مجال نقل العفش، ويوجد العديد من الأمور التي تجعل شركة اشراف
أفضل شركة نقل أثاث بمكة
وتجعلها
محل ثقة العملاء، فمن أكثر ما يميزها عن غيرها:
• تتمتع
دينا لنقل العفش بمكة
و
شركة نقل عفش مكة رخيص
بخبرتها الطويلة في مجال نقل العفش وهذا يجعل لديها معرفة بأحدث الطرق والوسائل التي يمكن إتباعها في هذه المهمة.
• يوجد لدى
مركز نقل عفش بمكة
فريق عمل مدرب على أعلى مستوى فتقوم
شركة نقل عفش داخل مكة
بعمل تدريب دوري له حتى يتمكن من القيام بهذه على أعلى مستوى، وأيضًا فريق العمل لديه خبرة كافية تمكنه من استخدام أحدث المعدات بطريقة صحيحة.
• تستخدم شركة
نقل عفش مكة وجدة
سيارات مجهزة على أعلى مستوى في عملية نقل العفش حتى تحافظ على العفش خلال عملية النقل.
• تلتزم
شركة تخزين اثاث بمكة
بالمواعيد التي يتم تحديدها مع العملاء بكل دقة، فمجرد اتصال العميل تقوم
نقل عفش مكة
بإرسال فني له ليقوم بمعاينة المكان وتحديد كمية العفش حتى يتمكن من خلال ذلك معرفة عدد السيارات والمعدات التي سوف يحتاج إليها خلال النقل.
• كما أن السعر الذي تأخذه جميع الفئات لمعرفة
اسعار نقل عفش بمكة

أفضل شركة نقل أثاث بمكة
شركة نقل أثاث بمكة
نقل أثاث بمكة
شركة نقل عفش مكة رخيص
شركة تخزين اثاث بمكة
اسعار نقل عفش بمكة
شركة نقل عفش داخل مكة
شركة نقل عفش فى مكة
نقل عفش بمكة المكرمة
دينا لنقل العفش بمكة
مركز نقل عفش بمكة
نقل عفش مكة
نقل عفش مكة وجدة

Related Posts with Thumbnails