Thursday, December 30, 2010

Kalau diberi pilihan, aku mahu Bakat macam ini.



 Nama: Aoki Ryuj                    
Tarikh Lahiaq:29/1/1981          
 Tempat Lahiaq:Yokohama         
        Asai mana:Yokohama (padia hang ni)
 Kumpulan Darah: B tulen          
        Saiz pinggang: Sama macam penulis.
                                          Kebolehan:                                                                      
            Dengan slumber boleh menyanyi sebiji-biji 10 lagu dari 10 artis berlainan ,tanpa mengira jantina mahupun peringkat umur. 




World No.1 Show

-Adalah program television terbitan NihonTerebi ,rancangan yang mengumpulkan bakat-bakat  low-profile, dan middle-low-profile performers dari seluruh dunia.Rancangan ini  juga menjemput 300 orang hartawan dari seluruh Jepun, yang mana mereka ini dikehendaki membayar berapa yang mereka sanggup bayar bagi setiap perfomance . Dimulai dengan 100yen (=RM3.60),sampailah, berjuta-juta yen.

 Untuk program tahun ni, Aoki-kung sekali lagi dijemput untuk buat show . Tak macam tahun lepas, task tahun ini ,beliau akan copy , bukan 1, bukan 2, mahupun 3,...  tapi sepuluh lagu terus! Setel...

Ini senarai lagu yang telah diciplak bulat-bulat.
1.Kowarekake No Radio -Tokunaga Hideaki
2.Kamome Ga Tonda Hi -Machiko Watanabe
3.Sakura Zaka-MasaharuFukuyama
4.Kiseki -Green
5.One More Time ,One More Chance -Masayoshi Yamazaki
6.I LOVE YOU -Yutaka Ozaki
7.Shikuramen No Kahori -Akira Fuse
8. Flower -Kinki KIds
9.Niji -L'Arc〜en〜Ciel
10.Misora Hibari -Sansan Ai



Macam tahun lepas, untuk program tahun ni, dia yang paling tinggi ,yakni 1,247,400 yen(=RM 47ribu , ok tak sampai sejuta ).
Ini show dia, enjoy!

 KAMONG,  AOKI RYUJI




    Rahsianya ialah , bukaan larinks dia lebih besar dari lelaki normal, malah lagi besaq dari wanita pun. Dari situlah beliau boleh kawal kelansingan dan kenyaringan suara beliau dengan sesuka hati.Dok cari-cari gak full-video kat D-Addict, nak tunjuk kat hangpa betapa bezanya anak tekak dia dengan anak tekaq hangpa, tapi yang atas nilah yang terbaik.Layankan je. .
Pasal yang tekak itu aku buh gakla bawah. Bayangkanlah sendiri lubang tekak dia besaq takat mana.


Bukaan Larinks hang pa dan juga aku bila bersembang lebat





Ada bakat  tapi usaha tarak tak guna juga.

Aoki Ryuji ni dah start bidang nyanyian ni sejak 1997 lagi. Masa itu dia bermula dengan agak slow walaupun dah jadi Juara Bintang NHK(ala-ala Juara Bintang RTM gak la)Dia start bidang monomane ,setelah menang Contest Monomane Peringkat Kebangsaan Negara Jepun pada 2005. Dan lagi untuk tahun 2006,2007, 2008 (dan 2009 orang ban dia ,kasi can orang lain la brader,haha, statement ni acah)  .
    Oh ya, kalau hangpa nak tau, monomane kat sini merupakan salah satu cabang seni yang eksklusif. Kalau kita kat Malaysia macam menyanyi, berlakon, melawak, kalau kat sini tambah satu lagi, duplicate atau monomane.Susah woo, nak copy suara orang  sebijik-bijik, lagi-lagi suara Saleem, Jamal Abdilah, Lan and the Typewriter jangan ceritalah, cuma Black tu ada iras-iras skit ngan suara Lan, aku rasala.

Beliau dah berkali-kali muncul kat Program Tv , dan berkali-kali juga menang contest monomane-monomane seperti ni. Coloborate ngan artis, dah jenuh bilang, tak terbilang-bilang.Cumanya dia lagi selesa untuk kekal jadi artis monomane ,sebab itulah originalitynya,....hah?

Ok, maybe ada rasionalnya, sebab setakat untuk tahun ini ,beliau dah dapat copy 36 suara artis , dan berazam menambah lagi koleksi suara untuk tahun-tahun mendatang.



Untuk tahun 2011 , aku harap dia dapat belajar English with a proper pronunciation , sebab hari tu aku tengok show dia cuba monomane suara Michael Jackson(siap ngan joget2 gelimat) dan cubaannya itu sangat hancusss...

KAMONG,  AOKI RYUuuuJI


_ciao.












p/s:Suara penulis juga ekslusif, tiada keserupaannya dengan Shahir(AF bape ntah) walaupun rupa dan negeri ,sama, sekian.



22 comments:

Lyn Sery said...

Choi gila ada bakat camtu
kalau le kat M'sia ada yg camtu??

alexa yussida said...

fuyooooo..talented,handsome pulaakkk..pakej habes!

LORD ZARA 札拉 said...

Gila kentang!

Sudahlah kawaii!

Ok2, walaupun dia tua sedikit dari penulis blog ni (berdehem) tapi dia masih kelihatan comel berbanding penulis blog ini yang serupa & sama negeri dengan Shahir AF8 yang telah menghilangkan diri itu.

EH, suara penulis blog Bilik perak ini memang ekslusif. Sebab dah pernah dengar dia menyanyi secara live dah sebelum ni. Eh, ini rahsia kan sepatutnya?

XD

LORD ZARA 札拉 said...

Nak tambah gak [walaupun dah tulis panjang berjela kat atas tu] - sebagai penghargaan khusus buat Sherinizam (nama unik ni, mana sama cam Shahir)

Suruh mamat Jepang ni nyanyi dalam BM pula beserta loghat perak. Baru sedap teman nak mendengo nye.

XD

ザ-sylver-shooter said...

@lynSery: kalau ada, pnyanyi asal tkleh hidup la.Bayar sorng nyanyi dari mula smpai abes kt Jom Heboh , jimat..hahaha

@alexaayusida: ada lagi, duit berkepuk-kepuk= ultimate-perfect-package

@zara;itu suara meneran

@lagi zara;jangan...berdarah telinga kang

oakleyses said...

oakley sunglasses, kate spade outlet, ugg boots, ugg boots, jordan shoes, michael kors outlet, longchamp outlet, tiffany and co, nike free, michael kors outlet, michael kors outlet, prada handbags, uggs on sale, nike air max, ray ban sunglasses, louboutin, louboutin outlet, michael kors outlet, ray ban sunglasses, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, michael kors, gucci outlet, burberry, ugg boots, cheap oakley sunglasses, louis vuitton, oakley sunglasses, nike air max, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tiffany jewelry, louis vuitton, michael kors outlet, replica watches, tory burch outlet, ray ban sunglasses, christian louboutin outlet, prada outlet, louis vuitton, longchamp, chanel handbags, louis vuitton outlet, nike outlet, louboutin shoes

oakleyses said...

air jordan pas cher, coach purses, true religion jeans, michael kors, vanessa bruno, true religion jeans, ray ban pas cher, ralph lauren uk, true religion jeans, true religion outlet, burberry, oakley pas cher, louboutin pas cher, longchamp pas cher, michael kors, north face, nike roshe, north face, michael kors, nike air max, air max, ray ban uk, hogan, sac longchamp, michael kors, new balance pas cher, nike air max, vans pas cher, tn pas cher, ralph lauren pas cher, hermes, hollister pas cher, sac guess, lacoste pas cher, nike air max, converse pas cher, coach factory outlet, nike roshe run, kate spade handbags, hollister, coach outlet, nike free, nike free run uk, nike blazer, mulberry, abercrombie and fitch, lululemon

oakleyses said...

baseball bats, jimmy choo shoes, ralph lauren, instyler, celine handbags, birkin bag, nike huarache, soccer shoes, giuseppe zanotti, iphone 6 plus cases, hollister, babyliss, longchamp, wedding dresses, p90x workout, iphone 6s plus cases, hollister, nike air max, nike trainers, bottega veneta, nike roshe, herve leger, lululemon, valentino shoes, oakley, iphone cases, ferragamo shoes, mac cosmetics, new balance, north face outlet, beats by dre, ipad cases, nfl jerseys, ghd, iphone 5s cases, iphone 6s cases, soccer jerseys, abercrombie and fitch, timberland boots, chi flat iron, north face outlet, asics running shoes, mont blanc, iphone 6 cases, mcm handbags, insanity workout, s5 cases, vans shoes, louboutin, reebok shoes

oakleyses said...

thomas sabo, ugg,uggs,uggs canada, juicy couture outlet, moncler, swarovski, canada goose uk, ugg boots uk, barbour, canada goose, moncler, hollister, sac louis vuitton pas cher, pandora jewelry, canada goose outlet, pandora charms, ugg,ugg australia,ugg italia, michael kors outlet online, louis vuitton, gucci, barbour jackets, converse, toms shoes, coach outlet, marc jacobs, juicy couture outlet, ray ban, moncler, michael kors handbags, doudoune canada goose, wedding dresses, moncler, ugg pas cher, canada goose, montre pas cher, nike air max, moncler outlet, louis vuitton, karen millen, hollister, links of london, replica watches, bottes ugg, michael kors outlet, canada goose, pandora jewelry, supra shoes, lancel, moncler

Wenhao Guo said...

coach outlet
louis vuitton bags on sale
michael kors handbags wholesale
true religion jeans
michael kors uk outlet
converse sneakers
nhl jerseys wholesale
coach outlet store
black friday
canada goose sale
ray ban sunglasses outlet,ray ban sunglasses,ray ban,rayban,ray bans,ray ban outlet,ray-ban,raybans,ray ban wayfarer,ray-ban sunglasses,raybans.com,rayban sunglasses,cheap ray ban
true religion jeans
oakley sunglasses cheap
valentino shoes
polo ralph lauren
chanel outlet store online
instyler ionic styler,instyler,instyler ionic styler pro
canada goose outlet
michael kors outlet store
nike free run uk
ddddd1203

03 Yang said...

burberry sunglasses
chanel sunglasses
cartier sunglasses
cartier watches
cazal sunglasses
louis vuitton sunglasses
cartier outlet
dior sunglasses
versace sunglasses
chrome hearts
police sunglasses
prada sunglasses
chrome hearts outlet
gucci sunglasses

Mie Helal said...



Your website is extremely helpful
https://decor-ksa.com
http://caravank.com/us-for-sale/
http://caravank.com/car-caravan/
http://caravank.com/for-sale-in-jeddah/

Unknown said...

شركة تنظيف بابها من الشركات التي تألقت في مجال لتنظيف، شركة تنظيف مجالس بابها تخصصت في عملها في تنظيف جميع أنواع السجاد والموكيت، كما أن الشركة لديها العديد من العاملين المتدربين، وتستطيع الشركة توفير العديد من الأجهزة التي تساعد على إتمام عمليه التنظيف، ويوجد في شركة تنظيف بابها اقسام عديدة ومتنوعة كونها شركة متكاملة، حيث تعرف دائما ان العميل يستطيع ان يعيش في مكان نظيف ورائع ومعطر خالي من الجراثيم والمكروبات، حيث توفر الشركة المطهرات والمعطرات وتترك منزلكم واحة نظيفة ومتناسقة
لا نقوم فقط بخدمات التنظيف بل نقوم بجميع الخدمات بكل مهارة والتى منها
شركة نقل عفش بجازان
شركة تنظيف شقق بجازان
شركة تنظيف بجازان
شركة تنظيف خزانات بجازان
شركة كشف تسربات المياه بجازان
شركة تنظيف مجالس بجازان
شركة عزل اسطح بجازان
شركة تسليك مجارى بجازان

Unknown said...

شركة تنظيف بابها من الشركات التي تألقت في مجال لتنظيف، شركة تنظيف مجالس بابها تخصصت في عملها في تنظيف جميع أنواع السجاد والموكيت، كما أن الشركة لديها العديد من العاملين المتدربين، وتستطيع الشركة توفير العديد من الأجهزة التي تساعد على إتمام عمليه التنظيف، ويوجد في شركة تنظيف بابها اقسام عديدة ومتنوعة كونها شركة متكاملة، حيث تعرف دائما ان العميل يستطيع ان يعيش في مكان نظيف ورائع ومعطر خالي من الجراثيم والمكروبات، حيث توفر الشركة المطهرات والمعطرات وتترك منزلكم واحة نظيفة ومتناسقة
لا نقوم فقط بخدمات التنظيف بل نقوم بجميع الخدمات بكل مهارة والتى منها
شركة نقل عفش بجازان
شركة تنظيف شقق بجازان
شركة تنظيف بجازان
شركة تنظيف خزانات بجازان
شركة كشف تسربات المياه بجازان
شركة تنظيف مجالس بجازان
شركة عزل اسطح بجازان
شركة تسليك مجارى بجازان

Unknown said...

شركة ركن الضحي من اجود الشركات التي تبيد جميع أنواع الحشرات إبادة تامة، كما ان شركة مكافحة حشرات بجازان تعطي لكم ضمانه عن المبيدات الفاتكة التي تقوم بقتل الحشرات الزاحفة نهائيا، كما تقدم شركة رش المبيدات بجازان بالتخلص نهائيا من الصراصير والنمل والوزغ والأفاعي ، وكما يتم التخلص من الحشرات المنزلية مثل بق الفراش والصراصير والفئران والقوارض نهائيا دون رجعه ، كما تقم الشركة المبيدات التي لها اثر طويل الأمد في التخلص من جميع الحشرات المنزلية وأيضا تقدم رش خاصا للحدائق والمنتزهات التي تخلصك تماما من البعوض والذباب بشكل نهائيا ، حتي يتوافر لكم ولأسركم بيئة نظيفة وصحية خالية من الامراض .
شركة مكافحة حشرات بجازان
شركة مكافحة النمل الابيض بجازان
شركة رش مبيدات بجازان

Unknown said...


من اول الشركات التي تقدمت بالعديد من المميزات التي حازت على ثقة العميل، حيث تصدرت الشركة على غيرها بالأمانة والمصداقية في التعامل، حيث قدمت الشركة الخدمات المطلوبة منها علي أكمل وجه، تضم شركة تنظيف بجازان افضل موظفين متخصصين في التنظيف الخاص بالسجاد والكنب والمجالس والمفروشات، كما يوجد لديها أيضا قسم خاص لتنظيف الفلل و الشقق والبيوت أيضا ، وتتمتع الشركة بالعديد من الإمكانيات التي تستطيع ان تنفذ أي مهمة تنظيفه توكل أليها ، لدي الشركة طاقم متخصص في تنظيف اللوج وهات الوجهات الزجاجية الحجرية ويوجد قسم خاص بتقليم الحدائق وتنظيفيها ، وتعتمد شركة تنظيف مجالس بجازان علي مجموعة متدربة ومنتقه من افضل العمال حيث يتم التعامل مع عملية التنظيف بطريقة احترافية عالية المستوي والجودة
شركة شفط بيارات بابها
شركة تنظيف بابها
شركة مكافحة الحشرات بابها
شركة تنظيف خزانات بابها
شركة نقل اثاث بابها
شركة تنظيف مجالس بابها
شركة عزل اسطح بابها

Unknown said...

بيت العز شركة تنظيف بالبخار بمكة
الكثير لا يعلمون انهم بكل سهولة يستطيعوا ان يقوموا بتنظيف منزلهم وهذا عن طريق استخدام البخار في التنظيف ويوجد ايضا العديد من المميزات نتيجة استخدام البخار في التنظيف ،بيت العز بمكة المكرمة افضل
شركة تنظيف بالبخار بمكة
شركة تنظيف سجاد بالبخار بمكة
شركة تنظيف سجاد بمكة
شركة تنظيف موكيت بمكة
شركة تنظيف موكيت بالبخار بمكة
شركة تنظيف مجالس بالبخار بمكة

http://beit-alezz.com/%d8%b4%d8%b1%d9%83%d8%a9-%d8%aa%d9%86%d8%b8%d9%8a%d9%81-%d8%a8%d8%a7%d9%84%d8%a8%d8%ae%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d9%85%d9%83%d8%a9/

Unknown said...



فرسان المثالى افضل شركة كشف تسربات المياه بالدمام 0506070763


من اكبر شركات كشف تسرب المياه بدون تكسير فرسان المثالى
شركة كشف تسربات بالدمام
شركة تنظيف خزانات بالدمام
وايضا

شركة عزل خزانات بالدمام
وكذلك
شركة عزل اسطح بالدمام

شركة عوازل الدمام
شركات العزل المائي بالدمام
شركات العزل الحراري بالدمام

http://forsan-almthaly.com/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D9%83%D8%B4%D9%81-%D8%AA%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%8A%D8%A7%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%85/

Unknown said...

فرسان المثالى افضل شركة كشف تسربات المياه بالقطيف0506070763

هل تعانى من تسرب المياه فلا داعى للقلق مع فرسان المثالى
شركة كشف تسريبات المياه بالقطيف

وباقل الاسعار ولنا خدمتنا بمدن اخرى
شركة كشف تسربات بالاحساء
وايضا
شركة كشف تسربات المياه بالخبر



http://forsan-almthaly.com/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D9%83%D8%B4%D9%81-%D8%AA%D8%B3%D8%B1%D9%8A%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%8A%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%B7%D9%8A%D9%81/

sherry sabri said...

شركة تنظيف بالاحساء
شركة تنظيف منازل بالاحساء
شركة تنظيف شقق بالاحساء
شركة تنظيف فلل بالاحساء
شركة تنظيف سجاد بالاحساء
شركة تنظيف مجالس بالاحساء
شركة تنظيف كنب بالاحساء
شركة تنظيف بيوت بالاحساء

sherry sabri said...

شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة النمل الابيض بالاحساء
شركة رش مبيدات بالاحساء
شركة طارد حمام بالاحساء
شركة مكافحة حمام بالاحساء
شركة مكافحة الفئران بالاحساء

sherry sabri said...

شركة تسليك مجاري بالاحساء
شركة كشف تسربات المياة بالاحساء
شركة نقل عفش بالاحساء

Related Posts with Thumbnails