Saturday, January 1, 2011

Pagi Ini





















Cuma 2 perkara je yang nak ingat tentang 2010

1. Malaysia menang AFF Cup for the first time
2. Besday jatuh time Maal-Hijrah (the thing that  happened a time in 365 years) , so , tak teruja langsung nak celebrate New Year malam tadi


And the rest, i leaved on this blog , as a reminder,  for you to read and for me to keep.


akeome kotoyoro







p/s: ade bulu halus kat monitor korang,kt gambar belah langit,.. cepat sapu

14 comments:

takky said...

selamat tahun baru....
saye sambut tahun baru kat umah je sambil update blog final projek...
hihihihhi

alexa yussida said...

hope setiap hari dipenuhi azam n cita2 baru:)

fyna said...

hpy new year
i smbut depan tv je..hehe

LORD ZARA 札拉 said...

antara apa yang diingat tahun 2010, adalah kenal dengan kamu.

boleh?

XD

Scooby-Do said...

Happy New Year!!
Moga tahun ni lebih baik dari tahun lepas..Keep it up writing a good story..

menusuk hati said...

Eh dah tahun baru rupanya...oh...

Arash Libra said...

Akemashite omedetōgozaimasu..

明けましておめでとうございます

maple said...

happy new year mr.sheri...

moga hari-hari mendatang menjanjikan perkara-perkara terhebat buat anda,insya-Allah :)

ARC™ said...

hahhaha bulu ape tu

ザ-sylver-shooter said...

takky,alexa,fyna,zara,scooby-doo,menusuk-hati,arashLibra,maple->
heppy new year sumer, thnx for dropping by :)

@arc:bulu hidung, hidung sape ?, itu yang kita tak tau..

.sweet-ants. said...

blog ni mmg berhabuk sgt..uhuh.
slmt tahun baru ;)

ieMa ackLes said...

dah terlambat xkira nak komen gak...
selamat tahun baru..
>>ee bulu ape 2...

Mimie said...

hepi belated birthday.ini betol2 belated ni.taun lepas dah kan?

ila ni said...

hahah baca banyak kali baru nampak pesanan bulu tersebut hahaha kao memang suka buat lawak pecah perut la dik. buat orang nak fokus mata dekat-dekat dgn bulu gulung hujung tu

Related Posts with Thumbnails