Thursday, May 13, 2010

Hadiah untuk Che'gu

 




Lepas saat itu, dia terus belajar, dan belajar, dan terus gigih belajar sampailah.... 



Dulu, hairan gak,belajar pandai-pandai, alih-alih balik Mesia, ngajar budak skolah jerk.Tapi sekarang baru aku faham kenapa.Mungkin dia mahukan salah seorang murid buat seperti apa yang dia pernah buat dulu kat Cikgu Kudin..mana tau kan..








Hadiah ape yang aku kasik??,. Mak cakap , kalau nak kasik hadiah , kasi barang yang orang guna hari-hari, nanti dia sampai bila-bila dia teringat kat kita.Maka aku pun struggle kumpol duit belanja(pau abah) untuk belikan Cikgu Kidin hadiah ni


Scroll-down utk tengok↧↧(klik)↧↧





Mesti Cikgu Kidin teringat2kan aku sampai skrang..









Bb punye hadiah plak...(klik sini)





Ok...Selamat Hari Guru..










p/s:Iye Puan, saya tengah bukak buku la ni..

10 comments:

shafiq said...

haha.. comel je kartun ni.. ;)


My latest entry : Fakta Tentang Sperma !

zinnia-lyana said...

p/s baek punya.

adw83326 said...

Hi there!

Please give me you email to reply you on the Japanese Bike that you want to sell..

- adw83326.blogspot.com

/Dayah//Nurul/ said...

best :) bakat tependam crita komik, hari guru

BalqisShafiqa said...

wah, karton ni biasa saja!
yang peliknya macam mana boleh dapat layout siap dengan japanesse sekali ni?
boleh bagi tahu tak, arabic ada? :)

ザ-sylver-shooter said...

@balqisshafiqa: arab saya fail la shafiqa,yng japanese ni plak saje je poyo2, nk tunjukkn konon2 nye power japanese ,ahaks~...:P

Usagi said...

Ko taknak pos hadiah dari Jepun untuk mantan penolong kanan sekolah rendah ko dulu masa ko darjah 6 ke? hehehe.... Anaknya kate, dapat poket kamera tu pun jadi la. Hahaha!!!!

Usagi said...

Kidding!

cKyN WaN said...

haha comel gile hadiah ko bagi. ntah2 dah patah kot

Minko Chen said...

air jordan 13
longchamp handbags outlet
michael kors outlet
christian louboutin outlet
cyber monday 2015
cheap ugg boots
moncler outlet store
michael kors outlet online
michael kors outlet
calvin klein outlet
coach outlet online
oakley canada
fitflop sale
golden state warriors
chanel handbags outlet
cheap ray ban sunglasses
prada outlet online
michael kors handbags wholesale
tommy hilfiger
1125minko

Related Posts with Thumbnails