Tuesday, August 3, 2010

Cosplay::Fantasi Yang Tak Seindah Realiti


... 



Tahun ini ada 3 benda penting yang buatkan Cosplay tak berapa best;



1. Sungguh ramai cosplayer jantan menjadi ayu ,anggun, dan manis.Nasib baik aku dah membekukan hati nak tangkap gambaq ngan derg. Kalau tak sure aku kene gelak ngan budak2 ni, posing ngan nyah-nyah sekalian.


2.Sungguh ramai pulak cosplayer wanita menjadi gagah dan bertenaga. Baca One Piece tak? kalau baca mesti kenal Ace kan? abang Luffy,..Haa, bayangkan ada cosplayer gadis jadi Ace,..cutting belakang je tau itu bukan jantan, pergi depan, huish...bertampal ..Tak paham sudah!

 3.Jack Sparrow takde..







 .....................



Cube detect mana yang paling cun..








dekat lagi, dekat lagi





















sikit je lagi , fokus..













Lu pahal fokus-fokus gua nih

Haa..



Bro ,ni untuk budak-budak je bro, ke dah boring hidup?










p/s: 夏の想い出がまわり続ける。

16 comments:

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Costplay ni nampak best..

Usagi said...

Nape tak amik gamba Ace tu?
Nak tengok jadi apa.
hehehe...

W. Hidney said...

sangat LOL

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

wakakaka.geli plak tgk org tua tue.

btw,mana yang seksi?

jejaka C said...

jgn lupe 1 post utk kekka 7hb...4649

/Dayah//Nurul/ said...

coseplay abg tu hot. haha, sy suka spideyman :)

jejaka c++ said...

7hb ditude gak...
camne ni jejaka c,datin dah tau blm?

ザ-sylver-shooter said...

@PKE: best weih..maila sini sat..

@Syafiqah: hehehe..

@W.Hidney:hehe..(lagi)

@Razi: ACE!!

@jejakaC:夢にも書けないよ

@huda:muka nk mintak penampar

@jejakaC++: datin gi teman datuk, main golf..

cik tomyam said...

hahaha.

sangat hensem jejaka itu.

ngeh2

jejaka c said...

jangan putus smgt...cinta itu buta..tidak mngenal mase ataw tmpat,brisbane ataw parit...zzzz

ザ-sylver-shooter said...

@cikTomyam: hensem ke? comel adela..

@jejakaC: tu la sal, maybe ada kat Sheffield kot, tak pun Manchester...haha

Nur Amira said...

cute giler pakcik tu pakai cospaly...haha...ade emel dy x? nk ym..kah3x

ApisDNoizy said...

hahaha...
ini mmg klaka ...
gelak guling2...

LORD ZARA 札拉 said...

ewww~

terus tak mengghairahkan~

haish~

hahaha~

crayon said...

cilaka butui pakcik tu.. kakaakakaka.. tu mesti pervert tu

dayanadarmawi said...

pkck itu sgtt cumeyy :) hha

Related Posts with Thumbnails